loader
WIPOTEC-OCS Blog over serialisatie

Download de uitgebreide infographic voor serialisatie

Download de uitgebreide infographic over serialisatie met alle informatie over wereldwijde regelgeving.

Het schetst de serialisatie-wetgeving en de wetsontwerpen van 56 landen op alle continenten in een duidelijk en compact overzicht. Het in de gaten houden van wereldwijde regels voor serialisatie kan een hele uitdaging zijn. In het huidige landschap van de regelgeving is het heel gemakkelijk om het overzicht te verliezen welke regels voor serialisatie in verschillende landen van toepassing zijn. Hoewel sommige landen Global Standard One (GS1) implementeren, geven andere landen hun land-specifieke voorschriften uit. Voor Healthcare bedrijven die farmaceutische producten voor exportmarkten produceren, is het van groot belang om veranderingen en nieuwe regels voor serialisatie wereldwijd te volgen, ondanks het zeer gecompliceerde serialisatie-landschap.

Kijk eens goed naar:

 • Serialisatie, aggregatie of batchcoderingstermijnen wereldwijd
 • Specifieke vereisten voor barcodes en applicatie-identificateurs (AI's)

Naast de reeds bestaande wetgeving, bevat de infographic wetsvoorstellen om u op de hoogte te houden van de toekomstige ontwikkelingen.
 

Download hier

Contact
Vraag bijkomende info of neem contact voor een persoonlijk gepsrek
 • Simpelweg het contactformulier invullen en versturen

  Na het verzenden van het formulier zullen onze Track & Trace-experts per omgaande contact met u opnemen om uw aanvraag persoonlijk met u te bespreken.

 • Adviesgesprek met onze Track & Trace-experts: vertrouwelijk en vrijblijvend

  We staan bij verdere vragen voor u klaar, of het nu gaat om landspecifieke planningen of een concreet project.

 • Uw persoonlijke Track & Trace-informatiepakket

  U ontvangt van ons een overzicht van ons uitgebreide productportfolio alsmede toepassingsgerichte informatie over het gebruik van Track & Trace-systemen.

Contactformulier

Deze website maakt gebruik van cookies.Door gebruik te maken van deze website, gaat u ermee akkoord dat cookies geplaatst worden. Lees meer

Accepteren